Fotózási helyszín

Divatfotózás, portré-, családi- vagy párfotózás. Rusztikus hangulat, mesebeli falusi környezet, vagy éppen kisvárosi retro, egyedi enteriőrök.
Szerző: 2016. július 28.

 

A szentendrei Skanzenben előzetes egyeztetés után lehetőség van divatfotók, portrék, tájképek, épületek fotózására.

 

Fotózás1.jpg

 

A Skanzen, olyan mint egy nagy díszlet, nem csak a házak belsejében lévő enteriőrök hanem a tájegységeket bemutató részek is előre megkomponálva kerültek kialakításra.

 

A különleges helyszínt kereső fotósok a Skanzenben biztosan találnak olyan épületet, udvart, rusztikus közeget ahol szép és egyedi képek készülhetnek.

 

Fotózás2.jpg

 

A teljesség igénye nélkül ajánlom figyelmükbe az alábbi fotózási helyszíneket:

 

312 épület, felszentelt templomok, fa harangláb, Kálvária domb, működő vízimalom, temető, szélmalom, vasútállomás, működő korabeli diesel motorvonat, macskaköves főtér, eredeti Római kori rom a Villa Rustica, boros pincék, pinceház, kékfestőműhely, tímárműhely, működő pékség, alföldi tanya állatokkal, nemesi kúria, Amfiteátrum.

 

 Fotózás3.jpg

 

A Skanzen területének, tájegységeinek, épületeinek fotózás céljából történő bérbe vétele kapcsán keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

 

Róna Kriszta

rendezvényszervező

Telefon: 06 26/502-561

mobil: +36 30 835 9110

E-mail: rona.kriszta@sznm.hu

 

rusztikus közeg falusi hangulat kisvárosi miliő retro egyedi fitózási helyszín Skanzen fotózás mesebeli helyszín szabadtéri fotózás


Kapcsolódó cikkek
Tanulás

Megrendelés

Így rendelheti meg óvodai, iskolai csoportos foglalkozásait (árak, megrendelőlap, kiegészítő információk stb.)
Látogatás

Gyermek-élménypontok

Mesekert? Bábszínház? Gyerekgazdaság? Fotóműhely? A gyerekek számára a múzeum igazi játszótérré válhat. Fedezzétek fel együtt, hozd el a családot ebbe a csodavilágba!