Felnőtt születésnap a Skanzenben

Emlékezetes születésnapot szeretne? Tartsa a szentendrei Skanzenben születésnapját, ahol a Mádi borozó különtermében ünnepelhet családjával, barátaival.
Szerző: 2014. december 11.

Nem mindennapi helyszínen a Mádi borozó különtermében (50-70 fő befogadására képes) tarhatja meg születésnapját.

Családjával, barátaival itt nem csak ünnepelhet, ehet ihat, akár táncolhat is, miközben kultúrális ismereteit is gyarapíthatja.

 

Az ünnepeltnek az ajándékot, a Skanzen adja!

 

II. te.jpg

 

  • A születésnapra érkezők a főbejárattól a Skanzen vonattal indulnak el a Felföldi -Mezőváros közepén található Mádi borozóba.
  • A borozóba érkezés előtt tárlatvezetés keretében megismerkednek a tájegység jellegzetes házaival (Gyöngyöstől Tokajig), a gönci hordóval, a huszita házzal, megnézhetik hogyan teltek napjai a borosgazdának, kőfaragónak, csizmadiának. Megtekinthetik, hogyan nézett ki egy szatócsbolt a 19. században.

 

Borozó.jpg

 

  • A tárlatvezetés végén megérkeznek a borozóba, ahol a különterembe betérve sommelier kínálja a tájegység jellegzetes borait.

A borkóstoló során gyöngyösi és tokaji borokból összeállított Olaszrizling, Irsai Olivér, Tokaji Furmint kései szüretelésű, Sárgamuskotály, Édes Szamorodni borokat kóstolhatnak.

Aki a kiadós séta után és borozás közben megéhezett azt kemencében sütött, friss kenyérlángossal kínáljuk vagy a magyaros pusztatálon lévő finomságok közül csemegézhet.

 

Magyaros hidegtál.jpg

 

  • A borkóstolás (helyette más italcsomag is választható), evés után a múzeum nyitvatartási idejében a skanzen további része szabadon megtekinthető.
  • Születésnapi torta behozható.
  • A program végeztével előzetes egyeztetés után a borozóban tovább folytatódhat a születésnap, a borkóstolón túli fogyasztást az ár nem tartalmazza.

 

A 3-4 órás program ára: 7.000 - 9.000 Ft/fő

vonatozás - tárlatvezetés – borkóstolás - étkezés (kenyérlángos vagy magyaros pusztai hidegtál)

 

A program egész évben megrendelhető.

A program leírása tájékoztató jellegű, egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni!

A program részleteiről érdeklődjön kolléganőinknél:

 

 

Róna Kriszta

rendezvényszervező

Telefon: 06 26/502-561

E-mail: rona.kriszta@sznm.hu

 


Cseri Dóra

rendezvényszervező

Telefon: 06 26/502-515

E-mail: cseri.dora@sznm.hu

 

 
 

születésnap születésnapi zsúr születésnapi buli rendhagyó születésnap


Kapcsolódó cikkek
Szolgáltatások

Rendezvényhelyszínek

Zártkörű rendezvényeik szervezhetők a Skanzenben: családi nap, színházi előadás, konferencia, születésnap, esküvő. Tekintse meg rendezvényhelyszíneinket!
Szolgáltatások

Csapatépítés

Csapatélményt, kreativitást és játékos szórakozást ígér mindenkinek útvesztőkkel, rejtélyekkel, kalandokkal teli outdoor csapatépítő programunk.
A Skanzen

Faültetés a Skanzenben

Az ausztráliai Ian Riseley, a Rotary Club International frissen választott világelnöke a Skanzenben indította útjára világméretű faültetési akcióját.
Látogatás

Aktív helyszínek

Miként élték mindennapjaikat a paraszti világban a házak egykori lakói? Fedezze fel a korabeli mindennapokat aktív helyszíneink segítségével!
Látogatás

Gyermek-élménypontok

Mesekert? Bábszínház? Gyerekgazdaság? Fotóműhely? A gyerekek számára a múzeum igazi játszótérré válhat. Fedezzétek fel együtt, hozd el a családot ebbe a csodavilágba!